28 iulie 2015

Program de internship - Asociația de Prietenie Româno-Franceză ROMFRA

Cultura Asociației de prietenie Romano-Franceză ROMFRA, Alexandria

Am ajuns să fim astăzi o organizație puternică, datorită oamenilor care o formează. Colaborăm cu energie și entuziasm pentru rezultatelor muncii noastre și reprezentăm cu mândrie Asociația de prietenie Romano-Franceză ROMFRA, care ne susține. ROMFRA reprezintă umbrela sub care noi lucrăm și învățăm, ne antrenăm în provocări neașteptate și ne bucurăm atunci când le depășim, e locul în care am ales să ne formăm, să creștem și să contribuim la evoluția societății în care trăim.

Valorile echipei noastre

Mediul de lucru

Echipa ROMFRA acordă o mare importanță mediului și atmosferei de lucru în cadrul organizației non guvernamentale. Ambientul, echipa, eforturile și interacțiunea eficienta in proiectele derulate , atat proiectele culturale cat si cele ale centrului de formare pe fonduri structurale au condus la un nivel ridicat de profesionalism. Amintim aici proiectele Phare care au avut ca rezultat construirea unui sediu agreabil dar si proiectele POSDRU prin intermediul carora mii de tineri si adulti au beneficiat de stagii de formare pe domenii interesante ,gratuite, la un nivel de profesionalism si maxima seriozitate. Astfel, ne-am implicat în proiecte europene de cercetare și dezvoltare, alături de parteneri de prestigiu la nivel local, regional, național și internațional. În cadrul soluțiilor dezvoltate care vizează printre altele și îmbunătățirea vieții oamenilor, echipa Asociației de prietenie Romano-Franceză ROMFRA, Alexandria își propune dezvoltarea unui program de internship Sediul în care ne desfășurăm activitatea oferă condițiile optime pentru a genera performanță (spații generoase, aerisite personalizate în funcție de specificul fiecărui departament în parte). Întregul sediu a fost amenajat ca un spațiu reprezentativ ROMFRA tocmai pentru a continua toate initiativele propuse prin diverse proiecte. În acest sens, suntem în căutare de studenți, masteranzi, absolvenți de studii superioare, pasionați de domeniul în care activăm, care își doresc să se alăture echipei noastre.

Aceștia sunt bineveniți în echipa ROMFRA, Alexandria, loc în care vor dobândi o experiență valoroasă în implementarea și managementul proiectelor derulate. Cei care vor dori să participe la internship-ul organizat de Asociația de prietenie Romano-Franceză ROMFRA, vor beneficia nu doar de salariu din partea noastră, ci și de sfaturile echipei menite să ghideze tinerii pe parcursul derulării proiectelor și care vor contribui la dezvoltarea lor profesională și personală. De asemenea, tinerii vor putea beneficia de training specializat și vor avea ocazia să lucreze cu tehnologii de ultimă generație, metodologii de lucru pe proiect PMI, etc.

Avem câteva criterii de selecție:

În ceea ce privește atribuțiile principale, acestea vizează:

Condiții generale și specifice necesare selecției

Candidatul va depune la secretariatul Asociatiei de prietenie Romano-Franceza ROMFRA,un dosar cu următoarele documente:

Data pana la care puteți aplica: 31 iulie 2015